Om os

Om mig min familie består af Steen min mand og Sandra min datter på 22 år. Jeg er uddannet Social Pædagog og arbejder på et dagtilbud til voksne borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.
Jeg brænder for denne lille sjove race, som i vores liv, giver rigtig mange glæder, det er en rigtig glad race som altid har tillid til en og med deres glade sind varmer det helt ind i hjertet på en. De er altid tæt på en og følger deres ejer over alt.
Når vi fx. laver have arbejde kan man altid være sikker på at alle mopser hjælper til. Vores sofa skal være stor nok til at alle kan være der, for mopsen elsker at være tæt på vores selvskab.

Jeg har en stor passion for hundeudstilling. ud over at det er en konkurrence om skønhed, er det også en måde at vise omverden at mine mopser er SMUKKE, SUNDE, RASKE; hvilket for mig er det allervigtigste som mopsopdrætter.
Hos mig prioriteres sundhed meget højt, og derfor bruger jeg meget tid på, at finde sunde og raske hunde, der er velegnet til avl. Alle vores hunde er DNA testet for PDA og patella luxation.

Jeg er et menneske der godt kan lide at arbejde med hunde.
Jeg har i flere år trænet hunde til udstilling og er udannet Autoriseret Ringtræner ved Dansk Kennel Klub. Jeg underviser flere gange om ugen her i det Nordjyske. Det er spændene at se de mange forskellige racer og deres forskelligheder. Jeg har i nogle år også være racerepræsentant for mops ind til 2018.