Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Gitte, d. 05-11-2010
Hejsa, Rigtig mange flotte billeder af hunde af jeres hunde . Vi har ikke fundet jeres hundekennel på den danske kennelliste, men ellers kan i ganske gratis skrives ind på vores liste på hjemmesiden . Hvis du ikke kan se din kennel på kennel guiden, sender i bare en besked til os på info[snabel-dut]kennel-guiden.dk. Så bliver du oprettet ganske gratis, så i kan blive fundet når de besøgende søger en hundekennel på kennel guiden.

Mvh. Gitte
Skrevet af Anzhela, d. 30-09-2010
Hello! I from Ukraine. On Internet open spaces has glanced on your site. At you very beautiful and informative site. Dogs simply charming. I wish you the further successes in our common cause and nursery prosperity. Yours faithfully, Angela.
E-mail:
Skrevet af Rasmus, d. 26-08-2010
Hej er interesseret i at vide hvor jeres opdræt ligger - Hjørring? er interesseret i at opleve Mops racen er det muligt at kigge forbi? Mvh. Rasmus
E-mail:
Skrevet af Kerstin, d. 04-08-2010
Hejsan.
Vilken fin hemsida du har och härliga hundar.
Mvh. Kerstin
Skrevet af Karina , d. 08-05-2010
Stort tillykke med den lille nye moppedelle... jeg glæder mig til at møde hende... hvilke udstillinger er I meldt til ?? Sille og Angelina er jo nok i samme gruppe ;))

Vi ses
Knus Karina & Claus
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lone, d. 29-03-2010
Hejsa :-) Ja jeg har lige fundet mopsen i mit liv og venter nu på at han bliver gammel nok til jeg kan få ham hjem. He he jeg har i midlertid mops på hjernen og fandt lige jeres hjemmeside. Ville bare sige at den er super flot og det ligner i har nogle skønne hunde :P
Skrevet af jill, d. 21-03-2010
Hejsa :) Ved I hvornår der bliver holdt mops-træf igen :)Mvh Jill <3
E-mail:
Skrevet af Wickie, Carsten & Taison, d. 27-01-2010
Her er lige en vinter hilsen her over fra det kolde Lyngby. Vi håber i klare den der over med vejret.

alt godt her fra
Skrevet af Sophia Emilie Kold, d. 25-01-2010
Hej Lykkedal :)
Min mor (Malene Nordenbæk) købte en sort mops i julen 2007.. Han hedder Rynke nu, før Dusty.. Vi er rigtig glade for ham! Han er en rigtig glad hun og noget af en hyggehund. Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg ham ofte på besøg, da vi bor lige ved siden af hinanden.. Men nu kunne jeg godt tænke mig min egen mops, da jeg ikke kan have ham ovre hele tiden.. Og så kan de også lege sammen hver dag..
Derfor vil jeg lige høre, hvornår i får hvalpe igen?

'Med venlig hilsen Sophia, Rynke og Rynkes familie.
E-mail:
Skrevet af Zasja, d. 28-11-2009
Hej.. Hvornår forventer i at lave sorte mopse hvalpe igen?? :-)
Jeg har selv en sort han Kenzo.. Jeg vil meget gerne have en pige også, det er bare utrolig svært at finde de sorte hvalpe i forhold til fawn.. Men jeres kennel virker utrolig kærlig og professionel, og da det er vigtigt for mig at mine hunde både har stamtavle og har haft den bedste start, blev jeg interesseret i om i måske skulle lave sorte hvalpe igen snart??

Venlig hilsen Zasja.. Og Kenzo <3
E-mail:
Skrevet af Nahid Freudenberg, d. 10-10-2009
Hej Jean,
You know these 2 youngsters Judith & Lordy?
I'm the mum dog sitting at home - we met at the bus at Allertal rasteplads.
Good luck tomorrow!
E-mail:
Skrevet af Renata, d. 24-09-2009
Your website is beautiful! I congratulate you on small boy. All the best for you and your lovely pugs! Renata & Mira Canis Pugs
www.miracanis.pl
E-mail:
Skrevet af wickie og carsten, d. 07-09-2009
hey hey
vi købte en hel fantastisk mops af jer sidste sommer(juni 08) og er utrolig glad for ham. men du sagde af en af de andre valpe i kullet også kom til kgs. lyngby er det måske muligt af jeg må få deres email? det kunne nemligvære sjovt af se dem sammen. håber i kan hjælpe os og go uge
E-mail:
Skrevet af doris, d. 03-08-2009
Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.
E-mail:
Skrevet af Birthe Andersen, d. 15-07-2009
Hej deroppe i Nord.
Har du limet hvalpene til gulvet på de sidste billeder?
Fantastiske billeder af alle 4.
Vi ses!